Erik Heeres
Hoogleraar Chemische Reactor technologie, Universiteit Groningen
 
 
 Afbeelding invoegen
  
Waar denk je zoal aan als je gevraagd wordt om iets te schrijven over je middelbare school periode op het Winkler Prins? Nou, wat mij betreft heel veel leuke herinneringen. Natuur en Scheikunde proefjes (die mijn interesse in de chemie gewekt hebben!), de vele sportdagen (en vooral de competitie met de HAVO en MAVO teams), de uitjes, bijvoorbeeld naar een Waddeneiland (ergens in VWO-3 met docente Lo-A-Tjong als begeleider) en natuurlijk de werkweek naar Duitsland (met Stumpe). Ook niet te vergeten zijn de klassefeesten in Java (en later de Barrage), de laatste schooldag (Bert Visscher, toen al cabaretier, die een docent met een brandslang uit een boom spoot) en de "lamzak” competities in de kantine.
 
Kortom een hele mooie periode in mijn leven waar ik met heel veel plezier op terugkijk en dan niet alleen op de sociale activiteiten. WP was/is een school met prima, stimulerende docenten, goede faciliteiten en een goede sfeer. Ik heb er vrienden gemaakt voor het leven en een goede basis gekregen voor mijn professionele carrière.
 
Ik verheug me nu al op de reünie dagen, waar is iedereen terecht gekomen, zowel professioneel als privé en natuurlijk de "grote verhalen van vroeger” en alle andere mooie herinneringen!